دسترسی سریع به عناوین
Toggleکافیست شما بخواهید! ما راه را برای شما باز میکنیم!
مارکتینگ و خدمات دیجیتال مارکتینگ
آژانس خلاقیت سیمرغ با داشتن سالها تجربه در زمینه مارکتینگ و بهرهگیری از بهترین متخصصان، ارائه دهنده انواع تبلیغات، دیجیتال مارکتینگ ، مارکتینگ و توسعه کسب و کار در بهینهترین و پربازدهترین حالت است. بهرهگیری از بهترین ابزارها و برنامههای روز جهان و کارشناسان متخصص در کنار صرفه اقتصادی همواره سرلوحه کار سیمرغ در طی فعالیت خود بوده است.
برای دریافت مشاوره و اجرای تمامی خدمات مشاوره تبلیغات، دیجیتال مارکتینگ ، سایت و سئو ، هویت بصری ، برندینگ ، اجرای تبلیغات کلیکی ، طراحی سایت ، سئو و… کافیست با کارشناسان ما به شماره 50 11 29 26-021 تماس بگیرید.
کسب و کار شما را تحلیل میکنیم
بهترین مسیر و استراتژي را انتخاب میکنیم
درآمد شما را افزایش میدهیم
دیجیتال مارکتینگ چه اهدافی را دنبال میکند؟
در دیجتال مارکتینگ از پلتفرمهای رسانهای، موتورهای جستجو، ایمیل و اپلیکیشنها، اینستاگرام و… برای تبلیغ محصولات یا خدمات و دستیابی به مخاطبان هدف بهره گرفته میشود. این شامل استراتژیها و تاکتیکهای مختلف با هدف افزایش آگاهی از برند، هدایت ترافیک وبسایت، تولید سرنخ و در نهایت تبدیل آن سرنخها به مشتریان است.
اهداف بازاریابی دیجیتال بسته به نیازها و اهداف خاص یک کسب و کار می تواند متفاوت باشد. با این حال، برخی از اهداف مشترک عبارتند از:
1. افزایش دیده شدن برند:
بازاریابی دیجیتال به کسبوکارها کمک میکند تا با استفاده از کانالهای دیجیتال مختلف، حضور آنلاین قویتری داشته باشند و به مخاطبان بیشتری دست یابند.
2. افزایش ترافیک وب سایت:
کسب و کارها با پیاده سازی تکنیک های SEO (بهینه سازی موتور جستجو) و استفاده از روش های تبلیغاتی پولی مانند PPC (پرداخت به ازای کلیک) قصد دارند بازدیدکنندگان بیشتری را به وب سایت خود جذب کنند.
3. ایجاد سرنخ:
استراتژی های بازاریابی دیجیتال مانند بازاریابی محتوا، بازاریابی ایمیلی و تبلیغات رسانه های اجتماعی برای جذب اطلاعات مشتریان بالقوه و تبدیل آنها به سرنخ استفاده می شود.
4. افزایش تبدیل:
هدف نهایی بازاریابی دیجیتال تبدیل سرنخ ها به مشتریان یا مشتریان پولی است. این را می توان از طریق بهینه سازی صفحه فرود موثر، کپی رایتینگ متقاعد کننده، کمپین های بازاریابی مجدد و سایر تکنیک های بهینه سازی نرخ تبدیل به دست آورد.
5. ایجاد وفاداری مشتری:
بازاریابی دیجیتال به کسبوکارها اجازه میدهد تا از طریق کانالهای ارتباطی شخصیشده مانند خبرنامههای ایمیل یا تعاملات رسانههای اجتماعی با مشتریان خود درگیر شوند. این به ایجاد روابط بلندمدت با مشتریان و تقویت وفاداری نسبت به برند کمک می کند.
6. تجزیه و تحلیل داده ها برای بهبود مستمر:
دیجیتال مارکتینگ دسترسی به داده ها و تجزیه و تحلیل های ارزشمندی را فراهم می کند که می توان از آنها برای اندازه گیری اثربخشی کمپین ها، شناسایی زمینه های بهبود و تصمیم گیری مبتنی بر داده برای استراتژی های آینده استفاده کرد.
به طور کلی، هدف اصلی دیجیتال، استفاده از فناوری های دیجیتال برای دستیابی به رشد کسب و کار با دستیابی به مخاطبان مناسب در زمان مناسب با پیام مناسب است.
دیجیتال مارکتینگ شامل استراتژیها و تاکتیکهای مختلفی است که برای تبلیغ محصولات یا خدمات با استفاده از کانالهای مختلفی صورت میپذیرد. در اینجا برخی از اجزای کلیدی بازاریابی دیجیتال آورده شده است:
1. بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO):
سئو شامل بهینه سازی محتوا، ساختار و جنبه های فنی یک وب سایت برای بهبود دید آن در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) است. این به هدایت ترافیک ارگانیک (غیر پولی) به یک وب سایت با افزایش رتبه آن برای کلمات کلیدی مرتبط کمک می کند.
2. تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC):
تبلیغات PPC شامل قرار دادن تبلیغات در صفحات نتایج موتور جستجو یا سایر وب سایت ها و پرداخت تنها زمانی است که شخصی روی تبلیغ کلیک کند. این به کسب و کارها اجازه می دهد تا کلمات کلیدی یا جمعیتی خاص را هدف قرار دهند و می تواند دید و ترافیک فوری را فراهم کند.
3. بازاریابی محتوا:
بازاریابی محتوا بر ایجاد محتوای ارزشمند و مرتبط برای جذب و جذب مخاطب هدف تمرکز دارد. این می تواند شامل پست های وبلاگ، مقالات، فیلم ها، اینفوگرافیک ها، کتاب های الکترونیکی و موارد دیگر باشد. هدف ایجاد آگاهی از برند، ایجاد اقتدار و هدایت ترافیک به یک وب سایت است.
4. بازاریابی رسانه های اجتماعی:
بازاریابی رسانه های اجتماعی شامل استفاده از پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک، اینستاگرام، توییتر، لینکدین و غیره برای تبلیغ محصولات یا خدمات است. این شامل ایجاد محتوای جذاب، اجرای تبلیغات هدفمند، ایجاد جامعه ای از پیروان/هواداران و تعامل با مشتریان است.
5. بازاریابی ایمیلی و پیامکی:
بازاریابی ایمیلی و پیامکی شامل ارسال ایمیل های هدفمند به مشتریان بالقوه یا مشتریان با هدف تقویت روابط یا ایجاد نرخ تبدیل است. این می تواند شامل خبرنامه ها، پیشنهادات تبلیغاتی، توصیه های شخصی بر اساس رفتار/علاقه های کاربر و غیره باشد.بازاریابی موبایلی بر دسترسی به کاربران در دستگاه های تلفن همراه خود از طریق کمپین های پیام رسانی SMS/MMS یا تبلیغات برنامه های تلفن همراه متمرکز است. از استفاده گسترده از تلفن های هوشمند برای ارتباطات و فعالیت های آنلاین بهره می برد.
6. اینفلوئنسر مارکتینگ:
اینفلوئنسر مارکتینگ از محبوبیت و نفوذ افراد با فالوورهای زیاد در پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای تبلیغ محصولات یا خدمات استفاده می کند. کسب و کارها با اینفلوئنسرهایی همکاری می کنند که با ارزش های برندشان همسو می شوند تا به طور موثر به مخاطبان هدف خود دست یابند.
7. بازاریابی وابسته:
بازاریابی وابسته یک استراتژی مبتنی بر عملکرد است که در آن کسبوکارها برای هر مشتری که از طریق تلاشهای بازاریابی خود به ارمغان میآورند، به وابستگان پاداش میدهند. شرکتهای وابسته از طریق لینکهای ردیابی منحصربهفرد ارائهشده توسط کسبوکار، کمیسیونهایی را برای هدایت فروش یا سرنخ دریافت میکنند.
9. بازاریابی ویدیویی:
بازاریابی ویدیویی شامل ایجاد ویدیوهای قانع کننده ای است که محصولات/خدمات را به نمایش می گذارد یا اطلاعات/سرگرمی های ارزشمندی را برای جذب موثر مخاطب ارائه می دهد. ویدئوها را می توان در وب سایت ها، پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند یوتیوب یا تیک تاک به اشتراک گذاشت.
10. تجزیه و تحلیل و بینش مبتنی بر داده:
بازاریابی دیجیتال برای اندازه گیری عملکرد کمپین و تصمیم گیری آگاهانه برای بهینه سازی، به شدت بر تجزیه و تحلیل داده ها متکی است. ابزارهایی مانند Google Analytics بینش های ارزشمندی را در مورد منابع ترافیک وب سایت، الگوهای رفتار کاربر، نرخ تبدیل و غیره ارائه می دهند و به کسب و کارها کمک می کنند تا استراتژی های خود را اصلاح کنند.
اینها تنها نمونه هایی از آنچه بازاریابی دیجیتال در بر می گیرد است. این یک زمینه پویا است که با پیشرفت فناوری و تغییر رفتارهای مصرف کننده در طول زمان به تکامل خود ادامه می دهد.
تفاوت دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی
بازاریابی به فرآیند کلی تبلیغ و فروش محصولات یا خدمات اشاره دارد. این شامل فعالیتهای مختلفی مانند تحقیقات بازار، توسعه محصول، قیمت گذاری، توزیع، تبلیغات و فروش است.
از سوی دیگر، بازاریابی دیجیتال زیرمجموعه ای از بازاریابی است که به طور خاص بر استفاده از کانال ها و فناوری های دیجیتال برای دستیابی و تعامل با مخاطبان هدف تمرکز دارد. این شامل پلتفرمهای آنلاین مانند وبسایتها، موتورهای جستجو، رسانههای اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، بازاریابی محتوا، برنامههای موبایل و غیره است.
در حالی که روشهای بازاریابی سنتی ممکن است شامل تبلیغات چاپی، تبلیغات تلویزیونی یا کمپینهای پست مستقیم باشد، بازاریابی دیجیتال از قدرت اینترنت و دستگاههای دیجیتال برای ارتباط با مصرفکنندگان به روشی هدفمندتر و قابل اندازهگیری استفاده میکند. این به کسب و کارها اجازه میدهد تا به مخاطبان گستردهتری در سطح جهانی دست یابند و فرصتهایی برای ارتباطات شخصی و تجزیه و تحلیل دادهها در زمان واقعی فراهم می کند.
به طور خلاصه، دیجیتال مارکتینگ شکل تخصصی بازاریابی است که از کانالهای دیجیتال برای تبلیغ محصولات یا خدمات به شیوه ای هدفمندتر و قابل اندازهگیری در مقایسه با روش های بازاریابی سنتی استفاده میکند.
پرسش و پاسخ
در زیر پرسش و پاسخ مربوط به دیجیتال مارکتینگ را شرح دادهایم:
برای دریافت مشاوره و اجرای خدمات مارکتینگ چه کار کنیم؟
کافیست به شماره 50 11 29 26-021 تماس بگیرید. مشاوران ما با توجه و تحلیل کسب و کار و موقعیت شما بهترین مشاوره را پیشنهاد میدهند.
فرایند دیجیتال مارکتینگ به چه صورت است؟
فرایند دیجیتال مارکتینگ شامل تحقیقات، تدوین استراتژی، ایدهپردازی و اجرا میشود. در این مسیر بهترین نحوه مارکتینگ با توجه به کسب و کار شما نظیر طراحی سایت، سئو، تبلیغات کلیکی، رسانهها و شبکههای اجتماعی، کمپین و… و بهترن تاکتیکها و تکنینکهای افزایش آگاهی از برند (brand awarness)، تبلیغات و PR در زمان دقیق اجرا خواهند شد.
مارکتینگ شامل چه خدماتی میشود؟
مارکتینگ شامل مواردی نظیر تدوین برندینگ بوک، ساخت هویت بصری، ساخت رسانهها و سایت، تبلیغات محیطی، دیجیتال مارکتینگ، سئو، تولید محتوا و… میشود. آژانس خلاقیت سیمرغ یک نهاد 360 درجه است که پوشش کاملی در تدوین استراتژي و اجرای انواع خدمات مارکتینگ دارد.
با 50 11 29 26-021 صحبت کنید.